Roliga online pusselspel

Pusselspel är ett utmärkt sätt att förbättra din mentala skicklighet och lindra stress. Här är några roliga idéer för dig.

Bra med ord?

Om du gillar ord så finns det ett stort utbud av spel för dig att prova, inklusive korsord, söka ord spel, gåtor, hänga gubbe, minns ordet och ord matchningsspel.

Mer av en siffermänniska?

Om du föredrar numeriska och logiska pussel kan du prova på avkodning, identifiera ett nummer från ledtrådar och även korträknings tricks. Du kan också spela det ständigt populära spelet Sudoku på nätet och välja svårighetsgrad efter din egen nivå eller ställa in en timer.

Prova visuella pussel:

Om du är en mer visuell spelare, kan du tycka om online-pussel och form-spel, som fungerar i princip som en gammal god omgång “Tetras”. Spel som “Shape Shifter” tillåter dig att utöva strategi med hjälp av karaktärers form-skiftnings krafter och låsa upp nivåer och ta dig ut från labyrinter. “Navigera Robot” är ett annat navigations pussel som låter dig rita en bana till din robot för att hjälpa honom samla föremål och samtidigt undvika vissa faror på vägen. Om du har lite tid över, kan du även spela ett online-spel av schack, bemästra långsiktig strategi och lära dig nya schack manövrar under spelets gång. Att spela pusselspel är en beprövad metod för att göra din hjärna så mycket skarpare och dina reflexer snabbare! För att inte tala om hur bra du känner dig när du vinner.